Viiden kiven suojasääntö paikallissarjaan

Seuran syyskokouksessa tehtiin paikallissarjaa koskevia päätöksiä. Tälle kaudelle tulee voimaan viiden kiven suojasääntö (entisen neljän kiven sijaan). Kansainvälisiin sääntöihin muutos tulee voimaan kaudelle 2018-2019, SM-sarjaan jo tälle kaudelle. Hyvinkään paikallissarjassa seurataan esimerkkiä ja otetaan uusi sääntö nyt heti käyttöön.

Syksyllä pelattavan alkusarjan jälkeen puolet joukkueista(8) pelaavat ylemmässä loppusarjassa. Loput joukkueet ja mahdolliset uudet joukkueet pelaavat alemmassa loppusarjassa. Alkusarjan pisteet seuraavat mukana loppusarjaan. Syyskauden pelit tulisi olla pelattuna tammikuun puoliväliin mennessä ja kevätkauden pelit maaliskuun puoliväliin mennessä.

Ylemmän loppusarjan kolme parasta palkitaan seuran mitaleilla. Sarjan voittaja voi osallistua seuraavaan curlingkauteen puolikkaalla sarjamaksulla.

 

Lisäksi syyskokouksessa päätettiin jäsenmaksuista. Ennen 15.6.2017 sarjaan ilmoittautuneiden joukkueiden sarjamaksu on 250€, tämän jälkeen ilmoittautuneiden joukkueiden sarjamaksu on 300€. Uusilta juniorijoukkueilta ei peritä sarjamaksua. Pelkästään harjoittelevan joukkueen maksu on 250€. Seuran jäsenmaksu on 25€, junioreilta 12,50€ ja uusilta junioreilta 0€. Liiton jäsenmaksut vahvistuvat myöhemmin Liiton syyskokouksessa.