STARTTI-turnaus 12.11.

Hyvinkäällä pelataan 12.11. curlingin STARTTI-turnaus!

STARTTI-turnaus on suunnattu pelaajille, joilla ei ole lainkaan tai on hyvin vähän kokemusta curlingista. Pidämme halukkaille vartin pikakurssin ennen ensimmäisen pelin alkua. Harjat ja liukupohjat löytyvät curlinghallilta. Paikalla on curlingin harrastajia, joilta saa kysyä vinkkejä taktiikkaan ja tekniikkaan!

Joukkueessa saa olla yksi pelaaja, jolla on aiempaa curlingtaustaa, joten nykyiset pelaajat voivat tuoda ystävänsä pelaamaan. Tällöin kokeneen pelaajan on kuitenkin heitettävä ykkösheittäjän paikalla eikä hän saa olla myöskään joukkueen kapteeni.

Turnaus antaa hyvän startin curlingista kiinnostuneille ja mahdollisuuden tutustua muihin lajia aloitteleviin! Turnauksessa on tarjolla pientä suupalaa ja juotavaa.

Mukaan voi ilmoittautua valmiina neljän hengen joukkueena tai yksin tai kaverin kanssa, jolloin kasaamme joukkueen täyteen.

Turnauksen ensimmäinen peli alkaa klo 12.00 ja turnauksen voittajan pitäisi olla selvillä klo 18 mennessä. Vartin pikakurssi aloitetaan klo 11.30. Jokaiselle joukkueelle taataan 3 peliä (4 pään pelejä / 1h / peli).

Turnausmaksu 18 €/hlö ja kolme parasta joukkuetta palkitaan! Mukaan mahtuu 6 joukkuetta. Turnaus järjestetään lauantaina 12.11. Hyvinkään curlinghallissa osoitteessa Vaiveronkatu 70.

Ilmoittautumiset viestillä 2.11. mennessä numeroon 050 564 3504.

Kannattaa ilmoittautua nopeasti, sillä keväällä paikat täyttyivät ripeästi!